SHARE WITH LOVE

MANGO MAMA to dynamicznie rozrastająca się sieć restauracji
serwujących dania kuchni indyjskiej… i nie tylko.

Naszą misją jest łączyć ludzi. Jednoczyć ich przy jednym stole i zachęcać do dzielenia się tym, co najlepsze! A to wszystko według filozofii #sharewithlove

Nasze dania serwujemy w formie indyjskiej uczty – zawsze na środku stołu, zawsze świeże i od razu gotowe do dzielenia się!

FOOD MADE WITH LOVE

Każdego dnia udowadniamy, że jedzenie przyrządzone z miłością – szczególnie takie, którym można się dzielić ze swoimi bliskimi – to poza satysfakcją, po prostu jeden z najważniejszych elementów życia.

Pracujemy na domowych przepisach przekazywanych z pokolenia na pokolenie, a nasi kucharze z Mumbaju, Goa i Delhi, każdego dnia przyrządzają w naszych restauracjach orientalne, aromatyczne dania, wykorzystując tylko najświeższe, naturalne składniki od wyselekcjonowanych dostawców.

Gotujemy według filozofii #madewithlove

Stawiamy na jakość, świeżość i najwyższe standardy obsługi. Wierzymy, że każdy posiłek przyrządzony z miłości do gotowania, może stać się niezapomnianym doświadczeniem dla naszych gości.

Przekonajcie się sami! Dania z naszej karty dodadzą Wam energii i z pewnością wprawią was w cudowny nastrój!

MANGO MAMA STORY

Kilka lat temu pewien Londyńczyk, David Szeik, otworzył we Wrocławiu swoją pierwszą restaurację, której karta menu była w całości oparta na domowych przepisach jego mamy, czule nazywanej przez rodzinę, Mango. Bardzo szybko dania kuchni indyjskiej w tej interpretacji, podbiły serca klientów, a sam lokal i cała marka – znana dzisiaj pod szyldem: Mango Mama – stała się cenionym punktem na kulinarnej mapie Wrocławia i całej Polski.

Z perspektywy czasu trudno uwierzyć, że mała restauracja na wrocławskim Nadodrzu odniosła tak duży sukcesu, dając początek całej sieci. Jednak dzięki wysokiej jakości, szczerości, a także mocnym kulinarnym fundamentom i wyniesionej z rodzinnego domu wizji, że jedzeniem i miłością należy się dzielić, tak się właśnie stało!

Obecnie we Wrocławiu znajdują cztery lokale Mango Mama, serwujące najlepsze dania kuchni indyjskiej… i nie tylko!

A jak mówi sam David Szeik: to przecież dopiero początek!